Verkeersovertredingen – verkeersongevallen

Dagelijks raken mensen hun rijbewijs kwijt. Dat is vervelend en vaak een dure grap. De meeste mensen willen natuurlijk een zo kort mogelijk rijverbod. De kans daarop stijgt enorm als je van het begin af aan de juiste stappen neemt.
Advocatenkantoor Goris & Van Herck heeft voldoende ervaring om u bij te staan voor de Politierechtbank. Op die manier kan de lichtst mogelijke bestraffing van de door u begane verkeersovertreding bepleit worden.

In het verkeer, op het werk of in je vrije tijd, een ongeluk zit in een klein hoekje. De financiële gevolgen van een aanrijding kunnen behoorlijk groot zijn. Daarom is het belangrijk iemand te kennen die kan helpen in dit soort situaties. Iemand die weet wat uw recht is en wat verzekeringen kunnen uitkeren.

Als u schade oploopt door een ongeval dat wordt veroorzaakt door een ander dan heeft u recht op een schadevergoeding. De kans dat uw schade vergoed wordt, is behoorlijk groot want (bijna) iedereen is verzekerd voor dit soort ongevallen.

Wij willen erop toezien dat u uw schadevergoeding ook echt krijgt. Wij weten waar u recht op heeft, wij maken duidelijk welke schade u echt heeft opgelopen en berekenen welke schadevergoeding hier tegenover staat. Indien er geen akkoord is, kunnen wij u bijstaan voor de Politierechter.

Back to top
x

Advocatenkantoor Goris & Van Herck – sinds 30.09.2017 Advocatenkantoor Legiteam!