Nieuwsbrief - Informatiesessie in uw onderneming/vereniging

Advocatenkantoor Goris & Van Herck wil haar cliënteel op de hoogte houden van de laatste nieuwigheden m.b.t. wetgeving, rechtsleer, rechtspraak en gebruiken in de ondernemerswereld.

Indien u dat wenst ontvangt u drie maal per jaar een nieuwsbrief, waarin enkele hete hangijzers meer uitgebreid worden besproken. Via de blog, die u als cliënt kan raadplegen op de website, wordt korter op de bal gespeeld via korte berichten.

Ondernemingen of verenigingen die graag over een bepaald thema vollediger willen geïnformeerd worden, kunnen contact opnemen met het kantoor, teneinde hun vragen voor te leggen. Advocatenkantoor Goris & Van Herck zal dan een informatiesessie uitwerken, die eventueel in de onderneming zelf kan gebracht worden voor het personeel, voor de klanten, voor de leden van de algemene vergadering, ...

Heeft u vragen over een van deze specifieke tools voor ondernemers, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via telefoonnummer 016/53.53.94 of mail direct via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Back to top
x

Advocatenkantoor Goris & Van Herck – sinds 30.09.2017 Advocatenkantoor Legiteam!