Interimadvocaat in uw onderneming

Ons team kan u indien nodig juridische bijstand verlenen in uw onderneming zelf. Wij komen ter plaatse om samen met u uw juridische noden te voldoen.

Een advocaat onder uw dak helpt u de administratieve rompslomp te overzien, zodat u zich volledig op uw core-business kan concentreren.

U heeft als ondernemer regelmatig behoefte aan juridisch advies ? In de meeste gevallen neemt u dan contact op met een advocaat die u in dat specifieke geval bijstaat.

Advocatenkantoor Goris & Van Herck biedt ook interimadvocaten aan die u tegen voordelige tarieven kan inhuren waarna zij binnen uw bedrijf aan de slag gaan.

U kan onze advocaten dan inzetten op allerhande juridische klussen binnen uw onderneming, zoals bv. het nakijken en eventueel opnieuw opstellen van contracten of algemene voorwaarden, het begeleiden van uw juridische afdeling of het helpen opzetten van een juridische afdeling, het begeleiden van arbeidsrechtelijke kwesties, het opzetten of begeleiden van uw incassoafdeling of debiteurenbeheer, alle juridische ondersteuning van u en uw personeel.

Wij komen in uw ondernemingen werken voor volgende tarieven:

  • Pakket 1: 20 uur (5 dagdelen) voor € 1.700,00 (€ 85,00 per uur)
  • Pakket 2: 32 uur (8 dagdelen) voor € 2.400,00 ex. BTW (€ 75,00 per uur)
  • Pakket 3: 40 uur (10 dagdelen) voor € 2.800,00 ex. BTW (€ 70,00 per uur)
  • Pakket 4: 48 uur (12 dagdelen) voor € 3.120,00 ex. BTW (€ 65,00 per uur)
  • Pakket 5: 100 uur (24 dagdelen) voor € 6.000,00 ex. BTW (€ 60,00 per uur)

 

De advocaat is telkens 4 uur bij u ter plaatse, waar zij u alle juridische ondersteuning zullen geven die u op dat moment nodig heeft. Zo beschikt u over een extra juridische werkkracht in uw eigen onderneming zonder gebonden te zijn door een vaste arbeidsovereenkomst. Onze erelonen worden bovendien aangerekend zonder BTW en zonder dat u hiervoor bijdragen moet betalen aan de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening. Bovendien kan de overeenkomst op elk moment worden stopgezet (door beide partijen).

Dit geeft u de kans een zieke juridische medewerker tijdelijk te vervangen, een plotse of projectmatige vraag tot extra juridische ondersteuning op te vangen of een tijdelijke nood aan specialistische begeleiding te overbruggen.

Het inschakelen van Advocatenkantoor Goris & Van Herck op deze manier is een stuk voordeliger dan wanneer u gewoon beroep doet op een advocaat.

Door het inschakelen van een van onze advocaten, bespaart u aanzienlijk op de gebruikelijke uurtarieven en heeft u de voordelen van een advocaat in uw onderneming, in plaats van een advocaat op afstand.

Back to top
x

Advocatenkantoor Goris & Van Herck – sinds 30.09.2017 Advocatenkantoor Legiteam!